Saturday, 2 March 2013

Berpeleseran Di Times Square

~SALAM~


Ok.. Dah pukul satu! Cepat-cepat kemas barang..shut down komputer! Haha.. Ni la yang jadi tadi.. Abes je waktu keje, trus cepat-cepat nak balik.. Ni sume sebab nak jenjalan kat Times Square (TS)..

Lama giler tak pergi sana.. Busy la konon..puii~~ ^.^ Masa nak pergi.. Mak ai ramainya manusia.. Maklumla hujung minggu pulak.. Sabar je la.. Tambah ngan baru gaji lagi.. Hamboi..dapat gaji sume nak nyopping..

Tak puas pun jalan tadi.. Kalau ikutkan nak jalan kat TS kena satu hari yang padu.. Maksudnya, dari pagi sampai malam..haha.. Baru puas.. Semua kedai nak masuk.. Padahal sama je pung! Tapi nak jugak masuk..aiseh~~

Niat hati nak beli baju yang dah berkurun pending nak beli..tuptup sampai.. Dah tak de.. Semua kedai dah tak de baju tu...! Ok, lepas ni kalau nak beli baju..trus beli ok! TS memang cepat update baju die.. 

Ramai tak ramai takk??
Ni bukan gambar tadi pun..hahaha..
Pinjam kat pakcik google je..


Hok ni gambar tadi.. Tah ape kena  si Dila ni.. 
Sibuk sangat nak posing cam model tu.. 

Lagi sekali... 

Iza 

Iwani & IekaZalikhaMS 

Iwani & Adilla 

Sempat beli satu baju.. Cam syok je tengok baju ni..
Tak mahal, RM10 je.. 


Yang ni pung RM10,, Beli ngan Kekekla...
Yang suka baju ni ayat dia..
Pulih sikit semangat..hehe... 

LIFE IS LIKE RIDING A BICYCLE..
IN ORDER TO KEEP YOUR BALANCE..
YOU MUST KEEP MOVING..


Sekian..


c u then!



6 comments:

Kila Lala said...

cenonet nye laaaa pic ko... bg besaq sket laaaa. bkn bayau lebih pon :p

Ieka Zalikha said...

kekekla: pas transfer masuk lappy jadi kecik =( dah la cut trus dari henset...

Hanida Moss said...

hoi pegi temskuee x ajak. ini mendatangkan kemarahan. kahkahkah

Kila Lala said...

Kan bole adjust time tulis post tu...noob la ieka nie.meh nak aja....

Ieka Zalikha said...

kalau dibesarkan,jadi pecah! hahahah...biala...malas den nak layan..

Ieka Zalikha said...

kekkda: meh datang sini..aku pun lame tak kua sebab takde kawan..haha..