Sunday, 3 March 2013

Rem - Selingkar Kasih

~SALAM~

Selalunya pergi kerja pagi-pagi mak atau abah hantar.. So dalam hari Rabu haritu mak yang hantar naik kereta.. Kalau dah nama pun mak-mak pak-pak yang hantar.. Radio dalam kereta mesti nak klasik.. Tak de can nak tukar Hot.fm ke Era ke.. -.-"

So, telinga ni dah macam dah lali nak dengar lagu suara dulu-dulu yang macam opera cina..harharhar.. 

Tapi haritu tiba-tiba keluar lagu REM - SELINGKAR KASIH.. fulamak! Lame giler tak dengar lagu neh~ Cam rindu zaman-zaman kecik dulu.. Maklumla..lagu ni kan masa kita kecik-kecik dulu..  Bez kot lagu neh.. So, balik rumah carik kat youtube.. Layan~~

Okeh! Kasi karaoke version punya untuk orang yang suka karaoke macam aku~ Suara tak sedap..tapi ape aku kesah..janji puas..haha.. 



Sekian..

c u then!

2 comments:

Aminin said...

haha bila teringat zaman kanak2..
seronok kan? andai dapat ku undurkan masa.. AXL... hoho

Ieka Zalikha said...

haha..bez gle..syok la..skrg ni kalo dgr lagu dulu2 trigt je zman dulu..