Thursday, 14 February 2013

Gadis Bunuh Diri Di Berjaya Times Square

~SALAM~


memandangkan aku selalu gila pergi TIMES SQUARE...
berita ni adalah satu berita yang sangat mengejutkan..
ye...mengejutkan...
tapi tak tahu mana satu yang betul..
ada yang cakap mangsa gadis 19 tahun dan ada yang cakap 36 tahun..
ape kata korang baca link bawah ni...









diharap tak ada pihak yang mengambil
kesempatan dengan mereka-reka 
cerita kenapa semua ni jadi..maklumla..
hari ni kan Valentine's Day..
so mesti ada yang assume frust bercinta ke ape ke..
tapi kalau dah sah betul..tak boleh cakap ape la kan..


**kes masih dalam siasatan**
**tak pasti mana satu yang benar**


c u then! 



4 comments:

Hanida Moss said...

letak laa gamba kekkaa.. baru lah best tengok! hee :D pegi laa lagi TS ko tu, dah ade antoo dah haa.. harharhar.

Cik Zara said...

macam2lah orang sekarang..pendek sungguh akal.

Ieka Zalikha said...

Hanida: kekekka da bubuh gambr..tq..heee~~


Cik Zara: tu la..pastu nak pilih tmpt best2 je..hehe..

Norizan J said...

biar betul...