Wednesday, 13 February 2013

Andai Itu Takdirnya

~SALAM~


novel sangat kan tajuk..hihi.. ^.^
semenjak dua menjak tiga menjak ni kan drama kat tv asek 
pasal serita novel je kan..tapi tak pe..best ape..
baru2 ni yang baru je abes tayang..
SETIA HUJUNG NYAWA..
waa~ best..sweetsweet jew~ ^.^



aku pun suka baca novel..
ade satu novel ni yang baca tak jemu-jemu...
10 kali baca 10 kali nangis..hohoho~ Oh my~~
ANDAI ITU TAKDIRNYA..
teringin sangat nak tengok novel ni dibuat cerita...
mesti best...semestinya lagi best ditambah lagi dengan 
pelakon yang hebak-hebak...huhu~

sure ramai yang dah baca novel yang syok ni!
tgk..ade cop novel terlaris gittew~

Tiz Zaqyah cam sesuai dgn watak heroin..hihi..cam lembut2..penyayang..

Remy Ishak pulak cam sesuai je dgn watak hero dalam tu..jantan2..romeo2..ahaks~ ^.^
**walaupun dorang dah tak de ape2, aku tetap suka gabungan dua orang ni..


tu saja..


c u then~


5 comments:

Farah Waheda Wahid said...

remy ishak mengingatkan kakak kepada someone... oh rindunya dah malam2 ni...

Ieka Zalikha said...

Sape kak..mesti someone spesel ni..hehe..akak bce la novel 2..watak sesuai dgn remy..pndapat sy la..haha..

Kila Lala said...

nak dekat setahun kekla pinjam....tapi 1st page pon x abes lagi.... T_T

Ieka Zalikha said...

kiki lala: nanti suruh director wat cite novel ni dalam bahasa korea...mane tau ade feeling2 korea..hahaha...

seribupilihan said...

say pon suka tengok tiq dgn remy berlakon..hidup je watak diaorang bawak..:-)