Wednesday, 27 February 2013

Le Pimples



 ~SALAM~

Hek eh.. Macam cerita Mexico je tajuk.. Ni sume pasal ko pimples.. Bila tengok muka, benda first yang nampak adalah P.I.M.P.L.E.S.. Ohoi..bila masa aku lantik ko jadi penghuni muka aku tah..
Tak payah nak cakap aku yang perempuan ni bising pasal pimples.. Zaman teknologi, alaf baru, serba moden n 1 Malaysia *tiba-tiba* bukan perempuan je yang bising pasal pimples.. Laki pun dah concern tau! Ahaks~ jambu sangat.. Hehe.. Untung la sape ade muka tak de pimples kan.. Jaga muka elok-elok k..

Bila bukak FB, mesti nak skodeng gambar orang.. Sibuk la compare dengan diri sendiri.. Aiyoo.. Tapi kan, korang perasan tak yang kadang-kadang ade orang tu die lagi cantik bila ade pimples? Ha..untung kan.. Ade jugak perasan, ada gadis yang bertuah ni, berkulit putih, bila tak ada pimples dia cantik, bila ada pimples lagi cantik.. Hehe... =D

Macam ada sorang kawan laki ni, bila keluar sibukla tanya muka ok ke x.. Aish~ Awak tu laki.. Tak payah nak sibuk pasal tu sangat..boleh? Ooo..tak eh? Ok, kena admit yang lelaki sekarang pun dah menjaga penampilan..hehe.. Macam-macam~








 Ni ha yang sibuk tanya muka elok ke tak..
Aiyoo..muka hang tak masalah pun der~ ^.^


Apa pun semua tu terletak atas diri kita jugak macam mana kita jaga pemakanan & kesihatan tubuh badan.. Selalu la minum air masak banyak..bbllluueekk~ tak sedap kot! Tak pe..pandai-pandaila nak jaga muka sendiri ye dak? Kalau tak tau, mintak nasihat pada yang pakar or kalau nak pakai apa-apa produk, tanya orang yang pernah pakai atau tengok review orang yang pernah pakai produk tu..

Ha..sekian saja~


c u then!






5 comments:

ANISRAHIM said...

Hehehe selalu perempuan yg sibuk sgt pasal penampilan =)

Kila Lala said...

LE PIMPLES~~ I HETCHU~~ T_T

Farah Waheda Wahid said...

I Hate Pimples too!

Nurse & Engineer to be said...

biase la tu time hormon xstabil... jrawt bermaharajalela la:-)

BUNDA a.k.a KN said...

dah tentu semua tak suke jerawat