Friday, 22 February 2013

Konfius

~SALAM~


Assalamualaikum Zaza..

Ye saya Kak M...

Akak dah tengok quotation baru yang Zaza bagi.. Akak nak tanya la.. Kenapa pertambahan harga die banyak sangat eh..

Ooo kak, macam ni.. Saya dah refer flight ticket yang akak bagi.. Saya dah mintak advise dari ground and diorang tambah 2 lunch per pax untuk pakej akak.. Harga tu memang ground yang bagi.. Saya cuma quote untuk akak balik..

Tapi kenapa mahal sangat.. Tambah lunch pun sampai RM80.. Harga asal RM839.. Tambah lunch jadi RM919? Boleh Zaza try tanya ground balik? Tak boleh kurang lagi ke? Akak pernah pergi Saigon, akak tau macam mana harga die..

Kak, harga tu memang ground yang bagi.. Memang fix.. Tapi kalau akak nak.. Saya akan refer balik dengan ground..

Ok.. Zaza tanya ground balik tau.. Mintak kurang..

Ok kak.. Assalamualaikum..

___________________________________________________

Assalamualaikum Kak M..

Ye Zaza.. Macam mana eh?

Kak, saya dah refer dengan ground.. Paling rendah kitorang boleh bagi RM910.. Tu dah fix..

Oooo..

Ground dah advise.. Untuk 2 lunch, USD20 per pax..

Ouh, untuk 2 lunch eh.. Ooo.. Aaa.. 

Ye kak.. 2 lunch untuk setiap seorang.. (kan da tulis dalam quotation?)

Owh.. 2 lunch rupanya.. 

Macam mana kak?

Err.. Ok la Zaza, confirm! Nanti bagi akak invoice ye.....

-.-"


c u then!


2 comments:

Hanida Moss said...

akak tu ingt 1 lunch kot..

err zaza, akak nak gi sweeden, bape semua pakej? kihkihkih

Ieka Zalikha said...

tu la pasal..zaza try kol die byk kali da minggu ni..bz memanjang..nak explen pn xboleh..td kol pun cakap nak cepat-cepat..dalam quotation tu da tulis..akak tu terlepas pandang kot..ahaha..

sweden kene polisi la kak..byar consultation fee baru kami proceed..huahaha~