Friday, 22 February 2013

Budak Hingus

~SALAM~


Sebab malam ni tak tau nak buat apa, so godek-godek la almari buku.. Godek punya godek, terjumpa report card sekolah rendah dulu, dah dimamah usia report card tu.. -.-'' dalam dok belek-belek ke'pandai'an result masa tu, terjumpa gambar pulak dalam report card tu..

Gambar masa darjah satu.
Pergi amek dengan abah.
Amek kat kedai cina.
Aku da redy dari rumah pakai cun-cun.
Sampai kedai, auntie cina tu sukati je wat tudung aku jadi camtu.
Aku maafkan auntie tu.
Cina memang tak tau pakai tudung.
Aku nak simpan gambar ni.
Nak tengok anak aku nanti sama macam ni tak. 
 


Sekian.

c u then!


8 comments:

ANISRAHIM said...

Ololoo kembali ke kenagan silam ye =)

Kila Lala said...

Hahaha....anyonyoooo

Ieka Zalikha said...

ANISRAHIM: ni je gambar pasport mase kecik yang ade..hehe..

Kiki Lala: cuba carik gambar kila jugak..mesti lebih kurang je..rambut abu bakar ela..haha!

Hanida Moss said...

anak kau comel mcm aku nanti, toksah dok kalut risau sgt eh. hahahaha nyonyonyoooo

Ieka Zalikha said...

anak kau rupa kau la..anak aku rupa aku..masa kecik aku lagi comel dari kau..haha..xcaye? g tengok gambar dulu-dulu..ahaks~ =D

Nunu Yusop said...

Comel! xD

Eddie said...

HAHAHAHA. tapi bila dah besar, akak cunn :*

Ieka Zalikha said...

Nunu Yusop: tq dear..masa kecik je la..besa comot~hehe...

Eddie: tq ya..semua ni pinjaman..kite jaga elok2 ape yang ade =D