Friday, 8 February 2013

Gebang

~SALAM~

syok ouh sekali sekala gebang...
tadi sebelum balik ade meeting...
tetiba jew tau...
da la mak da sampai nak pick-up...
meeting pulak dah...
aiseh~~
kesian mak tunggu lama... -.-"

masa meeting tu...
HOD (Head of Dept.) bagitau yang someone from EURORAIL ke jadah tah xtau nama die 
jumpa someone from our company POTO TRAVEL... 
(maaf, baru bekerja, xfamiliar lagi dgn semua staff/manager n terms)
dorg discuss pasal system ktorg skrg...
then they suggested to send staff from POTO to learn a system 
whereby we will get clear view regarding EURORAIL 
and book ticket direct to EURORAIL...

OH MY~~~
tetiba rasa excited macam aku yang akan 
diappoint untuk jadi staff yang bertuah tu...
PERASAN~

ni ha natang EURORAIL tu...

tambah HOD aku lagi..
nanti die akan assign region untuk setiap staff die untuk handle..
mula2 die assign aku untuk back-up ASEAN..oh my~~
haha...aish..angan2 tinggi!

pastupastupastu....
HOD aku cakap lagi...
and saya nak awak buat EUROPE jugak....
tak OH MY~~ OH MY~~ OH MY~~ aku??
haha..syok kot orang percaya kat kita...
baru seminggu keje..
alhamdulillah...

bila fikirkan yang dorg nak anta staff untuk belajar system EURORAIL tu...
wahwahwah~~
ade can tak aku pegi???
mesti best gila! hahaha...
gila taknak~free kot....


c u then!

2 comments:

sabella mohamad said...

wah gila best ! peluang tu bukan senang nak dapat . moga akak terpilih pegi sana :D

Ieka Zalikha said...

Bella: haha..tq sangat..tp bukan sekarang kot..br seminggu keje..tak kesah la pegi mane pun..janji dpat jalan..bez kot..doakan y trbaik utk semua~ =D