Wednesday, 6 February 2013

Kena Tukar Nama -.-'

~SALAM~


xsyok kan kalau nama yg dah biasa org panggil kte ditukar2?
tbe2 ase lain macam n ble org panggil kompom kte wat xtau sbb egt  dorg panggil org lain..
haha...tu la..sape suh tuka2 nama~ 

tu la yg aku kena kat tempat keje sekarang..
disebabkan kat opis tu ade budak nama IKA..aku pun xdpt la pakai nama tu..
takut keliru katanya..sbb nanti susah nak berurusan, emel dsb...

so, mase 1st day, mase nak introduce diri..xtau nak pk buh nama ape..xbleh pk!
pastu sebulat sora depa2 tu trus cadang buh ZAZA...eeeuuuuwwwww!
aku xske nama tu =(

kebetulan budak yang report duty sama ari ngn aku pun IKA..
die pun mengalami kemurungan mcm aku lepas nama die dari atikah ditukar kepada AT..
hahaha...sedih je! sobsobsob~ OMG~~~~

pastu, second day, akak tu kenalkan lagi kat opis sebelah..
kali ni kakak ni sekepala ngn aku..die pun xske nama ZAZA..haha..
pastu die kenalkan aku sbg ZALIK..haha..cam mengong2...
kalo jd brand oke gak..
"ZALIK COLLECTION"....
jual anak2 kucen yg besepah kat umah aku ni..haha...

sangkut canni..ok x?
xpun canni...pakai stoking..takot sejuk..hahaha..
**gmbr : google**

pastu balik opis..konflik lg..yang tu panggil aku ni..
yang ni panggil aku ni..hewhewhew...
last2 aku cakap..akak panggil la ape pun...
saya da redha.............
hahahaha....

~~tapi apepun dorg memang sempoi~~


**da penat taip**

c u then!

8 comments:

Kila Lala said...

kakan...kakan!!

Hanida Moss said...

zakan! hahahaha,

oh, pls remove word verification utk comment DAN tulis guna ayat orang paham bacaaaaaa. hah.

contoh: t=nanti, y=yang/yg.. hahhhh

Azlan Strider said...

hehehe..kan dah kena marah ngan kakak..hehehe...btw nama zaza tu okay what..kelass gitu...hehehe..but ya, in the end if kita tak biasa memang ras awkward jugak..hehehe

Regards,
-Strider-

fifie said...

Oh inilah adik Moss yang Moss dok buat entry tu. hehe

Ieka Zalikha said...

Oh hoh..tasha moss tu sorg je xpaham..haha..org len phm je..hikhik..

Ieka Zalikha said...

Ha..adk merangkap babysitter siblings..haha..nway..hye you~ =D

seribupilihan said...

nak tukar nama boleh tapi biar la nama yg elok2..takut2 nanti lari makna nama tu

Ieka Zalikha said...

Seribupilihan: itula..suh panggil nama penuh dorg ckp panjang pulak..hentam la..hehe..