Monday, 11 February 2013

Ayam Ayam Lagi~

~Salam~

malam haritu mak balik awal..
so decide nak balik kampung..
disebabkan wan dengan atok pergi holiday..
kitorang decide nak makan malam kat lua..

jalan punya jalan punya jalan..
sampai la kitorang kat SRI TEMBIKAI SERDANG...
(mak tersasul jadi sri tembikai sebab kakak bebel2 nak minum air tembikai...ngee~~)

so dinner ktorang malan tu berupa LAMB CHOP untuk kakak, 
FISH N CHIP untuk mak, CHICKEN CHOP untuk adik laki,
NASI GORENG IKAN MASIN untuk adik perempuan n
 GOLDEN BLUE unuk diri sendiri..pphheeww~~

ayam..ayam..ayam....
nak meletop perut makan..banyak nau..
hahaha..boleh tahan la sedap..tapi kat subang punya lagi sedap kot..kot la..

FISH N CHIP
GOLDEN BLUE
CHICKEN CHOP MUSHROOM

pastu esoknya baru balik KL balik..
plan nak pergi makan kat JAYA JUSCO je..
sesampai je kat sana, punya la ramai orang..
depa ni xbalik kampung ke?? aiseh~

kat foodcourt fullhouse...
so ktorg makan kat NANDO'S je...
lagi sekali ayam...oh my~~
ayam ayam lagi...
hahaha..tapi sedap...
makan pree semua sedap~~

1/4 MILD CHICKEN + MEDITERRANEAN RICE + CHIPS 

sebelum meredah masuk dalam JJ tu..
ade satu eksident...
ni lah orang kata malang tak berbau...
pagi CHINESE NEW YEAR PULAK TU.. -.-"

AJAL DI PAGI RAYA ^.^

sekian saja... =D


c u then!


4 comments:

Kila Lala said...

lapaq wehhhh tgk gmbaq makanan T_T

Anna AlBukhari said...

Singgah kejap... sambil2 following.. hehehe. Meh la singgah blog kite plk.. tgk sos mushroom yg byk tu terliur plk... -_-

Hanida Moss said...

semoga insan yg memandu trolly tu tenang di sana -_-

Ieka Zalikha said...

KIKI LALA: nanti belanja makan lagi eh..

ANNA ALBUKHARI: sedap..nanti boleh pergi makan..hihihi..

HANIDAH MOSS: moga2 tenang hendaknya..haha..